Motor pumper

I dag RM er en av de viktigste selskapene i verden forpliktet til produksjon vanning maskiner. Det kan skilte med mer enn 40 filialer over hele verden, og det har vært tålmodig skapt gjennom mer enn seksti års historie, opprettholde alle verdier av dets grunnleggere over tid: ærlighet, oppfyllelse av sine forpliktelser og samarbeidsrelasjoner med våre kunder, tre er alltid klar, uformell og bundet til å vare over tid. Vi ønsker to presenterte oss som solid, pålitelig partner i vanning med allsidige, effektive og brukervennlige maskiner som tilbyr den beste kost / nytte forhold.

Alle motordrevne pumpe og motordrevne clutch enheter av MOP-serien er produsert med nye fabrikk motorer: FPT (Iveco), JCB, Deutz, J. Deere, Perkins.

Alle pumper tilhører høy ytelse typen produsert av RM eller Rovatti eller Caprari.
De særegne trekk hallmarking våre motordrevne pumper er:

Kraftig ark plate ramme på hjul vogn med tre justerbare støtter og disassemblable draget.
Innebygd tank inn i rammen med en 450/480 liter utstyrt med forurensende væsker feste tank og tankmåleren.
Høyre og venstre drivstoff huber utstyrt med støpsel med nøkkel.
Tak, sidebeskyttelse og Hattene består av ark plate og utstyrt med nøkkellås.
Dieselmotor og pumpe flenser sammen med høy kvalitet fleksible koblingen.
Anti-vibrerende støtter mellom motor, pumpe og ramme.
Batteri beholder delvis laget av rustfritt stål og belysning lampe av pumpesonen.
Høy kvalitet elektronisk kontroll panel fra Elcos CIM / CEM eller EasyMop eller Idromop.


RM varmeveksler er fullt produsert i INOX 304 stål; den er montert på pumpens innløp og sin jobb er å kjøle motorens kjølevæske (med lukket krets og styres av den opprinnelige termostatventil av motoren) gjennom varmeveksling med vanning vann suges av pumpen. Dette systemet gjør det mulig å spare ca 8% av motorkraften takket være eliminering av blåsende vifte og radiator. Videre gjør systemet dra nytte av en drastisk nedgang i støy takket være fraværet av vifte / radiator (ca. 77,5 dB ved 8 meter med motor på 1650 rpm). En ytterligere fordel for brukeren er fraværet av noen radiator vedlikehold og / eller rengjøring, og dermed forlater ut plagsomme periodiske vedlikeholdsoperasjoner. Motorer utstyrt med mellomkjøler er utstyrt med to spolevekslere for å utføre en varmeveksling mellom suge vann og luften som kommer fra turboladeren og rettet mot motoren. RM varmeveksler er beskyttet av internasjonale patent og det leveres som ekstrautstyr helst med JCB Dieselmax motorer.